(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Kao na igrici! Okršaj kartela uživo: Brutalno su napali rivale, nisu imali milosti ni prema ranjenicima

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

27.02.2019

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružana grupa za koju se sumnja da pripada meksičkom narko kartelu Santa Rosa de Lima postavila je snimak masakra bande rivala, koja je verovatno bila deo kartela Halisko Nueva Henerasion.

Munjevit udar na limarsku radnju, prilikom kog je ubijeno pet ljudi u gradu Gvanahuato, počeo je paljbom iz jurišnih pušaka dok su napadači pristizali u pikapima.

Dobro naoružani kriminalci u pancirima su zatim organizovano, nalik vojsci, iskočili iz prikolica i iz blizine dokrajčili ranjene branioce pored vrata. Onda su kolima razvalili vrata garaže i upali unutra.

Jedan od njih, verovatno vođa, nosio je GoPro kameru na šlemu i naredio juriš posle početnih rafala, a izgleda da "operacija" nije potpuno uspela jer im je pobegao šef "ispostave".

Dva kartela su u ratu od 2017. a vođa Halisko Nueva Henerasiona je bivši saradnik ologlašenog Hoakina Guzmana, zvanog El Čapo, koji je nedavno u Njujorku proglašen krivim za, između ostalog, organizovani kriminal, pranje novca, prekršaje sa vatrenim oružjem i trgovinu narkoticima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading