Putin otkrio ko je zadužen za njegovo oblačenje

Autor: sputniknews.com

Svet

20.08.2017

17:48 >> 17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimira Putina posetio je Ruski omladinski forum "Tavrida" na Krimu, razgovarao se njegovim učesnicima i upoznao se sa njihovim najboljim radovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sam svoj stilista: Vladimir Putin

Putin je mladima kazao koji stil odevanja najviše voli.

- Stil mi je najjednostavniji - poslovni. Izuzev u kabinet, nigde ne idem, osim evo na Tavridu - rekao je ruski predsednik uz osmeh.

On je dodao da se trudi da se oblači što jednostavnije. Predsednik Rusije je naveo i da odeća mora da bude udobna.

Tokom posete Tavridi ruski predsednik se upoznao sa radovima učesnika foruma - slikama, fotografijama, nakitom i igračkama sa kojima se svira. Na jednoj je pokušao i sam da svira.- Oblačim to što je u šifonjeru, najvažnije je da je odgovara prilici. Tako ne gubim vreme - dodao je Putin.

- Danas je dan muzike - našalio se ruski predsednik kojem su ranije saopštili da je današnji dan na forumu upravo posvećen muzici.

Putinu su pokazali i knjigu fotografija u kojoj su sakupljeni svi radovi, napravljeni od trenutka ulaska Krima u sastav Rusije i pozvali ga na izložbu. Predsednik je odgovorio da će se potruditi.

Tokom razgovora sa prisutnima šef ruske države je podržao ideju davanja predsedničkih premija u sferi režije filma i pozorišta, kao i umetnika koji tek počinju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading