Epilog jezivog zločina u Beču: Srpkinja na koju je pucao bivši podlegla ranama

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

16.02.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Violeta J. (48), Srpkinja koju je u utorak u Beču upucao bivši dečko Željko B. (52), preminula je u noći između petka i subote, nakon što je nekoliko dana bila kritičnom stanju i veštačkoj komi. Ona je u bolnicu primljena sa dve ulazne rane od metka.

RepublikaFoto: facebook.com/prinscreen
Violino srce nije izdržalo 

Srpkinja koja je u Beču radila kao konobarica, upucana je nakon što je završila smenu u kafiću "Rebeka".

Nakon završetka smene, nesrećna žena se uputila u obližnji lokal "Ziro" na pivo, a za njom je krenuo i Željko. Nekoliko minuta kasnije, izvadio je pištolj, i nasred ulice je ispalio dva hica u Violetinu glavu, nesrećna žena je pala na zemlju.

Nakon toga, verovatno misleći da ju je ubio, Željko je presudio sebi upucavši se u glavu.

Hitna pomoć i policija su ubrzo bili na mestu nesreće, njih dvoje su prevezeni u bolnicu i odmah krenuli sa zbrinjavanjem. Violeta je stavljena u veštačku komu, dok je njen bivši partner preminuo neposredno nakon bolničkog prijema.

Prema pisanju austrijskih medija, Violetino zdravstveno stanje je danima bilo jako izuzetno loše, budući da je primljena sa dve ulazne rane od metka.

Lekari su od početka strahovali da neće preživeti jer se nalazila u kritičnom stanju, mada pod konstantnim nadzorom, budući da je u komi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading