(VIDEO) Veštice bacile kletvu na Putinove neprijatelje, kada čujete bajalicu neće vam biti dobro!

Autor:

Svet

08.02.2019

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna ruska organizacija Carstvo najjačih veštica bacila je kletvu na neprijatelje šefa Kremlja Vladimira Putina i istovremeno njemu ulila "snagu da nastavi da jača Rusiju i opstane u borbi protiv zlih sila na međunarodnom terenu".

RepublikaFoto: youtube.com/Radio Europa Liberă - Moldova
Materijal za veštičarenje

To prikazuje snimak sa sastanka grupe koja se okupila u jednoj vili u srcu Moskve, a gde su članovi kulta u crnim odorama i sa kapuljačama na glavi 20 minuta uglas izgovarali čini, prateći svoju liderku Aljonu Poljin. 

- Ko nama dolazi sa zlom, ko nas ostavlja sa zlom, ko nas povređuje i o nama priča loše - zauvek, do beskonačnosti i beskrajno, prokleti bili neprijatelji, prokleti bili neprijatelji - orilo se iz prazne prostorije kuće u kojoj se, osim žena-veštica, okupio i veliki broj muškaraca.

- Moć je jedna vrsta supstance! Ona se sakuplja i rasipa. Nikada niko ne treba da priča loše o nekom lideru koji vodi zemlju - ispričala je Poljinova za Raša tudej nakon neobične ceremonije, a zatim istakla da se čini koje su bačene protiv Putinovih neprijatelja usmerene na sve one koji njemu žele zlo.

- Putin je lice naše Rusije i zato mu je potrebna dodatna pomoć - napomenula je glavna veštica i otkrila da je izbor prostorija gde se ceremonija događala, kao i vreme za njeno održavanje, detaljno i dugo utvrđivao kako bi "energija potekla na pravi način ka ruskom predsedniku".

RepublikaFoto: youtube.com/Radio Europa Liberă - Moldova
Veštice bacaju kletvu na Putinove neprijatelje

Ovako je glasila kletva

Ko nama dolazi sa zlom, ko nas ostavlja sa zlom, ko nas povređuje i o nama priča loše - zauvek, do beskonačnosti i beskrajno, prokleti bili neprijatelji, prokleti bili neprijatelji

- Onaj koji čuje i koji ne čuje, onaj koji vidi i ne vidi, onaj koji jeste i koji će biti neće zaboraviti ove reči: "Uzdigni se, velika snago Rusije, kreni putem Vladimira Putina, iskreno i ispravno... kroz moje reči" - ponavljala je Poljinova tokom sastanka, da bi kasnije za medije pokušala da uveri svet da u postojanju njenog kulta ne postoji ništa loše.

- Naš jedini cilj je da učinimo svet boljim preko Rusije - rekla je ona, što je najveći broj zapadnjačkih medija iskoristio da na kritički način ismeje ruskog lidera.

Porodično nasleđe

  • osnivačica grupe Carstvo najjačih veštica Aljona Poljin tvrdi da je dar nasledila od majke, kao i da je njena majka to dobila od svoje majke
  • sada je otkrila da umešnost veštičarenja prenosi na ćerke
  • kako tvrdi, mnogi veštice povezuju sa zlom, kao i sa staricama obučenim u crno, naglasivši da to nije tako
  • grupa veruje u snagu Zemlje i korenja biljaka
  • Poljinova drži i školu magije, u koju ide na desetine polaznika
  • kada se završi obuka, dobija se sertifikat 
  • na sajtu Carstva najjačih veštica naglašeno je uputstvo da kad neko traži pomoć veštica, uvek pogleda da li je ona deo Carstva 

- Ovo je Putinova pomoć u slučaju trećeg svetskog rata - napis je britanskog Ekspresa. 

Inače, to nije prvi put da veštice upliću prste u politička zbivanja. Tako je jedna kontroverzna grupa sredinom 2017. nameravala da organizuje ritual protiv američkog predsednika Donalda Trampa.

Njeni pripadnici čak su na Tviteru koristili haštag #MagicResistance kako bi okupili što više istomišljenika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading