Trampa skeniraju "od glave do pete": Američki predsednik biće podvrgnut sistematskom pregledu

Autor: Tanjug

Svet

08.02.2019

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp doputovao je danas u vojnu bolnicu Valter Rid, gde će biti podvrgnut godišnjem lekarskom sistematskom pregledu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Kontrolu predsedničkog zdravstvenog stanja ove godine će nadgledati Šon Konli, doktor osteopatske medicine i veteran mornarice, koji je sada zvanično Trampov lekar, prenosi AP.

Trampovo zdravstveno stanje je okarakerisano kao odlično u januaru prošle godine, nakon niza provera rada srca, pluća, gastrointestinalnog sistema i drugih organa.

Američki predsednik nije u obavezi da bude podvrgnut lekarskom pregledu, ali je to u današnje vreme postala redovna pojava pošto je to dobra prilika za nosioce vlasti da uvere javnost da su sposobni za posao koji obavljaju.

Prošle godine, javnost je saznala detalje o Trumpovoj visini, težini, otkucajima srca, krvnom pritisku i nivou holesterola, a sam pregled je trajao preko četiri sata, podseća agencija.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading