Stravična porodična tragedija: Jedan sin je prestao da diše, posle dve godine drugo dete je upalo u bunar smrti

Autor: Tanjug, Republika

Svet

27.01.2019

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak Hulien Roselo je pao u uski bunar dubok oko 100 metara 13. januara blizu grada Malage. Telo je pronađeno juče rano ujutru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nesrećni roditelji

- Juče u 1.25 časova ekipa spasioca dosegla je deo bunara u kojem su pronašli beživotno telo mališana - rekao je Alfonso Rodriguez Gomez de Celis, vladin predstavnik u regionu Andaluzija.

Iako je već danima bilo jasno da je mogućnost da je dečak živ izrazito mala, to niko nije spominjao. Spasioci su neumorno radili govoreći kako moraju izvući dečaka. Nažalost, dečak je bio mrtav.

To nije prvi sin kojeg su Hose i Viktoria, roditelji nesrećnog dečaka, izgubili. Pre dve godine, piše Corriere della Serra, oni su već izgubili jednog sina.


Bilo je to 2017. godine kada je Hulen bio star nekoliko meseci. Njihov stariji sin Oliver imao je tri godine. Živeli su u Malagi.

Oliveru je odjednom pozlilo. Odveli su ga u bolnicu, ali doktori nisu primetili ništa čudno. Vratio se kući sa roditeljim, a 21 dan kasnije, 14. maja 2017. godine, Viktorija je sa dva sina i sestrom Anabel šetala plažom. U jednom trenutku Oliver je prestao da diše i pao je na zemlju.


Umro je, kasnije će se pokazati, od zastoja srca. Njen muž Hose tada je bio na poslovnom putu u Sevilji.

Viktorija je, pričaju oni koji je poznaju, nakon smrti Olivera bila u teškom stanju. Svaki dan mu je posećivala grob, a sačuvala je i sve njegove igračke. Maleni Hulen je tada bio star tek nekoliko meseci.

Sada je i on umro u strašnoj tragediji, a agonija je trajala danima. Sva nada nestala je kad su spasioci izvukli beživotno telo dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading