OVO JE KRVNIK KOJI JE VOZIO KOMBI SMRTI! (FOTO)

Autor: Tanjug

Svet

18.08.2017

10:49 >> 11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska policija, koja sprovodi istragu o napadu na poznatom šetalištu Las Ramblas u Barseloni, tokom kojeg je ubijeno najmanje 14 a ranjeno više od stotinu ljudi, traga za tinejdžerom za koga se sumnja da je vozio kombi kojim se zaleteo u pešake.

Foto: twitter.com/Swedenfiles
Krvnik koji je pobio najmanje 14 ljudi: Musa Ukabir

Pozivajući se na izvore u policiji, španski mediji javljaju da je reč o Musi Ukabiru, mlađem bratu Drisa Ukabira, koji je juče uhapšen pod sumnjom da je iznajmio kombi koji je upotrebljen za napad, prenosi britanski "Gardijan".

Dris Ukabir je negirao umešanost u napad, i navodno je policiji rekao da su njegovi lični dokumenti ukradeni i potom upotrebljeni u svrhu iznajmljivanja vozila.

 

 

Katalonska policija veruje da Musa Ukabir - koji, prema navodima dnevnika "El pais", ima 18 godina, sa mesta napada pobegao putem, i da se i dalje nalazi u bekstvu, prenosi "Gardijan", navodeći da, prema nekim izveštajima, počinilac ima samo 17 godina.

Policija je do sada uhapsila troje ljudi u vezi sa napadom u Barseloni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading