(FOTO) Ima 20 godina i četvoro dece, a priznao je i da je izgubio nevinost sa 7 godina!

Autor: blic.rs

Svet

13.01.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan tinejdžer iz Austrije je na bizaran način postao poznat kada je usled gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji izneo navodne tvrdnje kako je izgubio nevinost već sa sedam godina. Ovog puta, on je ponovo šokirao javnost, ali sada zbog broja žena i dece koje je napravio sa jedva punih 20 godina.

RepublikaFoto: facebook.com/Teenager werden Mütter
Mladi roditelji

Austrijanac Marsel postao je poznat javnosti kad je kao 18-godišnjak dobio četvrto dete i to u vezama sa tri različite žene. Kako se navodi, mnogi su ga zbog toga pitali zašto ne koristi kondome.

Marsel je sačekao sa odgovorom neko vreme, da bi konačno progovorio na tu temu prilikom gostovanja u jednoj emisiji kada je rekao kako njegov penis ne staje u kondome normalne veličine, posle čega je namgnuo voditelju i publici.

Marsel je sada opet "zvezda" jedne emisije koja se snima u produkciji austrijske ATV televizije i tom prilikom se pohvalio kako je prvi put imao seksualne odnose sa sedam godina.

Njegova bivša devojka Kerstin koja je rodila dve devojčice u vezi s njim, isto je iznela bizarnu tvrdnju u vidu toga da je prvi put imala seks sa devet godina.

Međutim, na Fejsbuku se povodom toga pojavila i optužba od strane Marselove devojke, koja je napisala da je njegova tvrdnja kako je izgubio nevinost sa svega sedam godina, obična laž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading