UŽAS U ŠVAJCARSKOJ: U tunelu izgoreo bus sa učenicima iz Splita!

Autor: Tanjug

Svet

12.01.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tunelu u Švajcarskoj danas je u potpunosti izgoreo autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce, a svi učenici su na vreme izašli iz autobusa i niko nije povređen, javlja Dalmacija danas.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Splitske srednjoškolci se u Švajcarskoj poslednjih dana nalaze na odmoru.

Prema navodima jednog roditelja, prenosi Dalmacija danas, brojnim učenicima iz ovog autobusa izgorela su dokumenta, pa i mobilni telefoni, tako da svi nisu uspeli da jave šta se desilo, a nekima su izgoreli i koferi sa stvarima.


- Javio mi se sin nakon ove nesrece i odmah je naglasio da su svi dobro. Ipak, prvih sat vremena proveo sam u strepnji jer nisam znao bilo kakve detalje, a nakon sat vremena jedva sam uspeo dobiti sina. Autobus se zapalio i izgorio u tunelu. U Švajcarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita, koji su se s tri ili četiri autobusa danas vraćali prema Splitu - izjavio je jedan od roditelja.

- Svi se učenici sada nalaze u vatrogasnom domu u blizini tunela u kojem se dogodila nesreća. Svi su na sigurnom i na toplom. Agencija sada pronalazi zamenski autobus da ih vrati kući, a kako će preći granicu kada su im izgorela dokumenta, nije mi poznato - priča roditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading