PREKIPELO PUTNICIMA: Vozač autobusa zapamtiće ove batine! (VIDEO)

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

16.08.2017

09:08 >> 09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan britanski turista snimio je nesvakidašnju situaciju usred bela dana na autobuskoj stanici u odmaralištu San Antonio na Ibici. Na snimku koji je za kratko vreme postao viralan, vidi se tuča vozača, agresivnog putnika i njegove devojke.

RepublikaFoto: youtube.com/OM PROD
Žestoka tuča putnika i vozača

Nakon žestoke svađe izbila je tuča, a vozač je izvukao deblji kraj.

Prvo je vozač mladića je uhvatio za vrat i oborio na zemlju, a onda je reagovala devojka u želji da odbrani svog voljenog, pa je počela ga vuče vozača i skida mu pantalone. Onda se već više nije znalo ko koga bije. Tuča se nastavila sve dok ih prolaznici nisu nekako razdvojili, prenosi Dejli mejl.

Turista koji je snimio čitav incident rekao je kako je vozač koji je vozio na besplatnoj relaciji, ošamario putnika koji mu se agresivno suprotstavio.

- Nekoliko nas došlo je do vrata autobusa, a vozač je vrlo slabo pričao engleski. Govorio nam je da odemo do kioska sa kartama i pravio se lud. U tom trenutku taj Španac se vratio i počeo da se svađa sa vozačem i da govori grupi devojaka da uđu u autobus.

Vozač im nije dozvolio, pa je ubrzo izbila tuča koja se preselila na pločnik - ispričao je i dodao kako je vozač skinuo naočare i udario mladića po licu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading