(FOTO) Monstrum koji je izbo 20 dece u školi je bivši čistač - otkriven razlog KRVOLOČNOG ČINA!

Autor: Tanjug

Svet

08.01.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osnovnoj školi u "Suanvu" u pekinškom kvartu Sinčeng danas je u napadu još uvek neidentifikovanim oružjem ranjeno 20 učenika, od kojih barem troje ima teške povrede, a prema informacijama kineskog lista "Saut Čajna morning post" napad je izveo bivši čistač škole koji je bio na probnom radu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Policija ispred škole iznosi dokaze

Navodi se da je on bio besan što nije prošao probu.

Singapurska ispostava "Jahu njuza" tvrdi da je napad izveden nožem i da deca imaju povrede glave. 

Kineska agencija Sinhua objavila je da se napad desio u 11.15 časova prepodne po lokalnom vremenu.

Lokalna policija saopštila je putem kineske društvene mreže "Veibo" da je troje najteže ranjenih učenika u stabilnom stanju i da njihove povrede nisu opasne po život.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na internetu se pojavio snimak sa sastanka školskog osoblja i roditelja učenika na kojem je roditeljima rečeno da je napad izveo "radnik škole".

Za sada nije poznato čime je napad izveden, pominje se čekić ili nož.

Očevidac sa lica je izjavio da je policija pojačala obezbeđenje u pekiškoj Dečjoj bolnici i bolnici "Suanvu" gde su smeštena ranjena deca.

Na video snimcima koji su se u međuvremenu pojavili prikazane su desetine besnih roditelja koji zahtevaju detalje o tome šta se desilo, kao i direktor škole koji im ponavlja da prestanu da snimaju mobilnim telefonima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Podseća se da je poslednjih godina u Kini zabeležen niz napada na decu. U oktobru prošle godine 39-godišnja žena je pritvorena pod sumnjom da je izbola 14 dece u obdaništu u Čongćingu. Prethodno je u junu izbodeno i ubijeno dvoje dece ispred obdaništa u Šangaju, a u aprilu je devetoro dece stradalo u napadu nožem u školi u pokrajini Šansi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading