Lovci se zgranuli: Zatekli golu i izgrebanu ženu u šumi, a ove jezive reči je ponavljala

Autor:

Svet

07.01.2019

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na području Međugorja krajem prošle godine odvijala se dramatična akcija spasavanja sredovečne Poljakinje, koja je u Hrvatsku stigla dva dana ranije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Poljakinja je pod nejasnim okolnostima odlutala u međugorska bespuća, pustoš poprilično obraslu bršljenom i grmljem i gde su je sasvim slučajno otkrili lovci.

Kako se saznaje, prizor koji su zatekli prilično ih je uznemirio, jer je žena na koju su nabasali bila gola i po celom telu izgrebana.

Odmah su pozvali policiju u Čitluku, koja je alarmirala pripadnike GSS-a u BiH, čiji su se čitlučki spasioci brzo organizovali i započeli akciju. Sedam spasilaca sa dva vozila se zaputilo put Vionice, gde je žena locirana. Pružala im je svojevrstan otpor i spasiocima je samo nerazumljivo spominjala Bogorodicu.

Na sreću, spasioci su uspeli da je privole na to da je izvuku s tog nepristupačnog terena, nakon čega su je transportovali do ekipe Hitne pomoći Čitluk, koja ih je na putu čekala u vozilu.

- Poziv smo dobili u 14.50 sati, a akcija je, uprkos nesvakidašnjim okolnostima i odlučnoj saradnji interventnih službi u Čitluku, okončana u 16 sati. Spasiocima, s Nikolom Pekićem na čelu, nije bilo jednostavno tu akciju izvesti zbog stanja u kojem je bila žena. Raduje činjenica da nas je odmah pozvala policija i da nas zapravo pojedine državne institucije počinju uvažavati - izjavio je Zdenko Marić, vođa GSS-a u BiH.

Psihički problemi

Pretpostavlja se da nesrećna žena ima psihičkih tegoba, a iz policije je saopšteno da njen nestanak nije bio prijavljen. Uprkos činjenici da je nađena s višestrukim povredama, uporno je odbijala bilo kakvu vrstu pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading