Porodila se žena koja je 14 godina u komi! Policija vodi istragu, sumnja se na najgore!

Autor:

Svet

05.01.2019

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka policija pokrenula je istragu posle objave da se nedavno u jednoj privatnoj bolnici u Feniksu, u Arizonu, porodila žena koja se skoro 14 godina nalazi u vegetativnom stanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Portal "Azfamily.com" je u četvrtak uveče, pozivajući se na neimenovane izvore, objavio da se žena porodila 29. decembra i da niko od osoblja bolnice nije znao da je bila trudna. Drama je počela kada su čuli njeno stenjanje i plač i tek tada shvatili da se nešto čudno dešava.

Kako prenosi AP, kasnije su slične izveštaje objavile i dve televizijske stanice iz Feniksa. Mediji navode da je žena u komi od skoro fatalnog incidenta utapanja.

Britanski "Miror" piše da je policija u Feniksu pokrenula istragu zbog mogućeg seksualnog zlostavljanja žene, a pojedini američki mediji spekulišu da se zlostavljanje verovatno nije dogodilo samo jednom.

Posle šokantnog incidenta rukovodstvo bolnice uvelo je naredbu da o ženskim pacijentima mogu da brinu samo ženski negovatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading