(FOTO) KAKAV NEMAR: Ptice se predozirale koktelom tableta koje je neko bacio u park i to kakvim!

Autor: us.cnn.com

Svet

23.12.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko ptica koje žive u Kar parku u Hantington biču, u Kaliforniji, otrovalo se nakon što su pozobale koktel različitih tableta koje je neko bacio.

 

 

Stanovnik tog mesta primetio je kako se guske i posebna vrsta galebova čudno ponašaju, hodaju sporo i muče se da održe vrat uspravan i otvorene oči. Jedna se čak, kako kaže, izvrnula na leđa i ostala da leži.

On je tada video da se na zemlji nalazi stotine pilula koje su ptice pojele, misleći da je neka vrsta žitarica. Kontaktirao je odeljenje za zaštitu životinja koje je, potom, ptice odvelo u centar i lečilo ih od predoziranja, preneo je CNN. 

"U našem centru se trenutno nalaze kanadska guska i galeb koji su imali simptome gubitka kontrole nad mišićima. Obe ptice su dobro i primaju tečnost kako bi izbacili lekove iz organizma. Hvala onima koji su pomogli da se akcija brzo provede i spase ptice", napisali su oni na svojoj Fejsbuk stranici. 

Ptice su pozobale miks antidepresiva i tableta za srca i insomniju, a još uvek se ne zna ko je bacio te tablete u park.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading