"Ja sam normalna osoba, idem u kupovinu, grešim... a to je za vas ogroman defekt"

Autor: Tanjug, Republika

Svet

23.12.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski vicepremijer i ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini reagovao je danas na kritike novinara zbog stvari koje objavljuje na Instagramu, poručivši da time pokazuje da je "normalna osoba", što je za novinare "veliki defekt".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mateo Salvini

- Ja sam normalna osoba, koja ide u kupovinu i osoba koja greši, ali u dobroj nameri. Takav sam bio pre nego što sam postao ministar i takav sam i sada. Posedujem osobinu koja je za vas ogroman defekt, a za mene vrlina - kazao je Salvini.

On je dodao da su italijanski novinari možda više voleli "političare koji su nestajali iz vidokruga" i radili zatvoreni u sopstvenim ministarstvima.

- Kada bi Italijani morali da se informišu iz toga što kažu novinari na televiziji, na radiju ili u novinama, osim u retkim izuzecima, shvatali bi malo ili ništa o onome šta se dešava (u vezi sa ekonomskim merama) - rekao je Salvini u obraćanju.

Salvini je poznat po aktivnostima na društvenim mrežama, gde reaguje na razne teme, pa je tako danas, između ostalog, sunarodnicima putem Fejsbuka poručio da "za Novu godinu upale neku petardu manje" nego tokom prošlogodišnjih praznika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dopo una giornata tosta, penso di meritarmi un tiramisù! E tanti saluti alla dieta..?

A post shared by Matteo Salvini (@matteosalviniofficial) on Dec 21, 2018 at 2:48pm PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Notte serena Amici. Io non mollo, nella politica come nella vita. Mai.

A post shared by Matteo Salvini (@matteosalviniofficial) on Dec 3, 2018 at 2:31pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading