Tipično američki: Misica razbesnela ceo svet skandaloznom izjavom!

Autor:

Svet

16.12.2018

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal uoči izbora za mis univerzuma koji je izazvala mis Amerike, ne jenjava iako je uputila navodno izvinjenje koleginicama koje je vređala. Takmičenje se održava na Tajlandu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Veliku prašinu podigao je video objavljen na Instagramu, u kojem američka predstavnica Sara Samers proziva misice Vijetnama i Kambodže jer ne govore engleski jezik. 

Ogovarajući mis Vijetnama Sara je ubacila i imitaciju.

- Mnogo je slatka dok se pretvara da razume engleski. Kada joj postavite pitanje nakon čitavog razgovora s njom, ona samo uradi ovo (klimne glavom i smeši se) - rekla je Sara.

Još veću prašinu izazvala je njena izjava u vezi sa mis Kambodže:

- Mis Kambodže je došla ovde, a ne govori ni reč engleskog. a niko od ovde prisutnih ne govori njen jezik! Možete li da zamislite?"

 

 

Nakon brojnih negativnih komentara na njen račun, Samersova je objavila izvinjenje, koje ne zvuči nimalo iskreno. Upravo to je bio povod da se prozivke na njen račun nastave.

"U trenutku kada bi trebalo da se divim hrabrosti svojih sestara, ja sam rekla nešto što može da bude pogrešno protumačeno kao nepoštovanje i zbog toga se izvinjavam. Volela bih priliku da lično porazgovaram sa misicama Vijetnama i Kambodže, i rešimo stvar - rekla je ona.

Na tviteru je veliki broj komentara bio upućeni organizaciji Mis univrzum sa pitanjima da li je Sari i dalje dozvoljneo takmičenje nakon skandaloznih komentara, kao i da li će on i misice iz Kolumbije i Australije, koje su se zajedno sa njom rugale koleginicama, snositi bilo kakve posledice.

Bilo je naravno i komentara da su njene izjave "tipično američke", ali i onoh koji kažu da ne bi trebalo "sve Amerikance gledati kroz prizmu Sarine gluposti".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading