(VIDEO) Lete dolari! Novac ispao iz blindiranog vozila, najmanje dva sudara

Autor: Tanjug

Svet

14.12.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje dve saobraćajne nesreće izazvane su zbog želje vozača da sakupe novac koji je ispadao iz blindiranog kamiona na autoputu kod mesta Ist Raderford, u američkoj državi Nju Džersi.

Odeljenje policije iz Ist Raderforda saopštilo je da se iz blindiranog vozila prosula gotovina duž zapadne trake Rute 3 oko 8:30 ujutru - tokom jutarnjeg "špica", prenosi Foks njuz. Na snimcima objavljenim preko interneta vidi se čovek u uniformi kako trči po autoputu i kako pokušava da skupi novac, ali i drugi vozači koji su se tu zadesili i zaustavljali svoja vozila, pokušavajući da urade to isto.

Mogli su se čuti komentari okupljenih kako će nesrećni vozač blindiranog vozila sigurno biti otpušten, dok će ovaj incident nekim srećnijim vozačima toga jutra sigurno ulepšati predstojeći Božić. Policija je navela da ne zna koliko je novca ispalo i pozvala je sve koji imaju neke informacije ili video snimak da im se jave.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading