(VIDEO) Požar u misiji Srbije u UN

Autor: Republika

Svet

10.12.2018

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo jutros da je u zgradi Stalne misije Srbije pri Ujedinjenim nacijama u Njujorku izbio požar.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Požar je izbio oko 20 časova po lokalnom vremenu, a u njemu su u potpunosti izgorele dve kancelarije, ali srećom niko nije povređen, izjavio je za Tanjug šef Misije Milan Milanović.

On je kazao da su požar slučajno primetili jedan od zaposlenih u zgradi i prolaznici, kao i da su vatrogasci brzo stigli i ugasili požar. 

Prema njegovim rečima, nadležne službe koje su odmah izašle na lice mesta ustanovile su da su požar uzrokovale neispravne instalacije. "Na sreću imamo osiguranje.

Trenutno čistimo jer su prozori polupani i voda se sliva niz stepenice.

Trenutno nemamo internet. U kancelarijama koje su izgorele nalazio se samo nameštaj. Jedna kancelarija se nije koristila, a u drugoj je sedela jedna koleginica koja će biti premeštena u drugu kancelariju. Sreća je da je požar rano primećen i da su vatrogasci brzo stigli", rekao je Milovanović.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading