Skandal! Opustili se u toaletu parlamenta: Se*s poslanika u italijanskoj skupštini!

Autor:

Svet

10.12.2018

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje poslanika trenutno najuticajnijih italijanskih parlamentarnih stranaka Pokreta pet zvezdica i Severne lige snimljeni su nadzornim kamerama kako vode ljubav usred skupštinskog toaleta, a italijanski mediji, koji uveliko nagađaju ko se nalazi na škakljivim snimcima, šaljivo dodaju da ljubav u vladajućoj koaliciji i bukvalno cveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Italijanski parlament

Priču je prvi objavio italijanski list Žurnal, ali su, poštujući privatnost aktera, ipak odlučili da ne objavljuju detalje sa snimka, čime su italijansku javnost uskratili za identitet ljubavnika iz poslaničke klupe.

- Naravno da znamo o kome se radi, ali to nećemo objaviti, jer poštujemo njihovu privatnost - rekao je Franko Bečis, direktor novina, koji nije objasnio kako su došli do snimka.

Etore Rosato: Konačno dobar način da koristite vreme ovde

Ipak, on je zagolicao maštu javnosti time što je otkrio da su dvoje poslanika visoki i lepi i da su njihova imena svima dobro poznata.

 

Kakav šef, takvi poslanici

Italijanski vicepremijer i ministar unutrašnjih poslova, ali i lider Severne lige Mateo Salvini poznat je kao neko ko voli da ostavlja objave na društvenim mrežama uključujući i one provokativne. Tako je na njegovom Instagram profilu pre nekoliko meseci osvanula intimna fotografija njega i njegove tadašnje izabranice Elize Izoardi, inače poznatog TV lica, preko koje je Salvini objavio da je veza između njih dvoje gotova. Sudeći prema ponašanju po mnogima prvog čoveka Italije, mediji te zemlje spekulišu da nije ni čudo što se njegovi poslanici ponašaju na sličan način u parlamentu kada im šef partije lično daje primer.

 

 

Iako njihov seksualni čin podleže pravilima poslovnika italijanskog parlamenta, zbog čega bi lako mogli da budu kažnjeni, potpredsednik poslaničkog doma Etore Rosato iz Demokratske stranke smatra da je to potpuno u redu i da su njegovi politički rivali koristili svoje vreme mudrije nego obično.

- Konačno dobar način da koristite vreme ovde - rekao je Rosato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading