UŽAS U ITALIJI: Strašna oluja za sobom ostavila četiri tela!

Autor: klix.ba, Republika

Svet

07.08.2017

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon višednevnih vrelina sever Italije pogodilo je nevreme, a u jakim olujama tokom vikenda smrtno su stradale najmanje četiri osobe, dok su spasioci i hitna pomoć imali pune ruke posla, prenose lokalni mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Užas u Italiji

Jedan čovek je poginuo od udara munje na Marmoladi, najvišoj planini Dolomita, dok je belgijski turista stradao kada je drvo palo na njegov šator u regionu Friuli.

Jedna žena preminula je u Lombardiji nakon što je krenula da planinari mokrom stazom, dok je drugu u automobilu zatrpalo klizište koje se aktiviralo u Cortini d'Ampezzo.

Lokalnim službama prijavljene su brojne povrede, a planinare su upozorili da ozbiljno shvataju upozorenja o vremenskim neprilikama.

U julu je u Italiji palo upola manje kiše nego što je to uobičajeno za taj mesec, a temperature su dostizale 40 stepeni celzijusa, skoro celu nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading