Tramp napravio dete Pakistanki?

Autor:

Svet

03.12.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz Pakistana po imenu Amara Mazhar postala je prava televizijska zvezda nakon što je izašla u javnost tvrdeći da je ćerka ni manje ni više nego američkog predsednika Donalda Trampa i jedne Pakistanke, koju nije želela da imenuje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

I da stvar bude senzacionalnija, ona od vrhovnog suda u pakistanskom gradu Lahoreu traži da pred njim dokaže svoje poreklo, zbog čega već danima štrajkuje pred tom institucijom. Kako tvrdi, dok je bila mala, nju je navodno neko kidnapovao iz Amerike i doneo je u Pakistan, gde je bila pod strogom kontrolom verskih učitelja u jednoj muslimanskoj medresi.

- Mnogi misle da ja nisam muslimanka i loše se ponašaju prema meni, ali ja to jesam, iako mi je Tramp otac - izjavila je Amara za jednu državnu televiziju i otkrila da se navodno sastala sa svojim ocem

Trampom "od kog se emotivno udaljila zbog politike koju on vodi iz Bele kuće".

- Kad sam ga upoznala, rekao mi je da je sav novac, koji inače meni pripada jer sam njegova ćerka, dao pakistanskim političarima, tako da sada moram da čekam da bi mi isplatio alimentaciju - ispričala je neobična mlada žena, potpuno ubeđena u svoju priču.

Pravi razlog njenih tvrdnji, međutim, mogao bi da bude, tvrde tviteraši koji uz podsmeh iz sata u sat prate njen slučaj, dobijanje američkog državljanstva i legalni pokušaj da dospe na tlo SAD.

Inače, Trampu, koji je otac petoro dece iz dva braka, ovo je prvi slučaj da neko tvrdi da je njegovo vanbraćno dete, a reakcije pakistanske javnosti su podeljene. Ipak, najviše je onih koji tvrde da je Amara psihički obolela osoba. 

I oni su zaslepljeni Trampom

Indijac Busa Krišna (31)

- napravio je u kući oltar s Trampovom slikom pred kojom se svakodnevno moli i prinosi mu darove, kao i svim hinduističkim božanstvima

Bračni par Poja iz Avganistana

- Asadulah Poja je sa suprugom svoju novorođenu bebu nazvao Donald Tramp, pre svega zbog njene iznenađujuće plave kose

Amara hit na Tviteru

  • "Ona ima bipolarni poremećaj. U istoj rečenici je povezala Trampa, islam, Indiju. To su sve nepovezane misli koje ukazuju na poremećaj"
  • "Moramo podići svest o mentalnim bolestima ovog tipa, a ne da ih ismevamo. Moramo da joj pomognemo"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading