(VIDEO) Lopovi lete po putu! Ovo je brutalni metod londonske policije u jurnjavi za kriminalcima!

Autor: Republika

Svet

26.11.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Londonska policija ima novu taktiku za borbu sa kriminalcima, koja nije ni malo "naivna". Budući da su različita krivična dela, u kojima kriminalci koriste motocikle, sve češća, posebno obučeni vozači hvataju kriminalce na motociklima jureći automobilima.

Kada ih stignu i približe im se, policajci udaraju motocikle kako one koji se na njima nalaze oborili na zemlju. Snimci sa kamera za nadzor pokazuju kao ova "specijalna" taktika izgleda.


Policija tvrdi da je to jedino rešenje, pošto su lopovi na motociklima postali veoma opasni za bicikliste i pešake na ulicama.

- Oni misle da ćemo zaustaviti poteru ako skinu kacige. Ponekad, možda, i hoćemo, ali se ipak ovom taktikom služimo i pri hvatanju vozača bez kaciga - izjavio je poručnik Toni Mekgovern iz londonske policije. 

Odluka da se počne sa primenom ovakve metode doneta je nakon što su, nedavno, pljačkaši na motociklima u samo jednom satu opljačkali čak 30 žrtava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading