Putnici izašli iz aviona i ostali u šoku: Krenuli u Banja Luku, a stigli u Zadar

Autor: Tanjug, Republika

Svet

11.11.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnici aviona kompanije Rajaner koji je leteo iz Memingena u Banja Luku bili su neprijatno iznenađeni kada su u sleteli u Zadar.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Putnici aviona kompanije Rajaner koji je leteo iz Memingena u Banja Luku bili su neprijatno iznenađeni kada su u sleteli u Zadar.

Prema pisanju lokalnih medija, službenici banjalučkog aerodroma petnaestak minuta uopšte nisu znali gde se avion nalazi, a muškarac koji je čekao svoje prijatelje je kazao da mu je rečeno da je avion sleteo u Zadar zbog magle u Laktašima jer je u tom gradu navodno baza kompanije, prenosi Klix.ba.


Kako se navodi, jedan od putnika je pozvao aerodrom u Nemačkoj, gde mu je rečeno da je avion sleteo u Banja Luku, ali nakon što je on kazao da je avion u Zadru, veza je prekinuta.

Nakon nekoliko minuta putnika su zvali sa aerodroma, pa mu je rečeno da je avion sleteo u Zadar zbog kvara na mašini a da je taj aerodrom bio najbliži.

Ipak, navodi sajt, postoji i mogućnost da se pilot zbunio.


Putnicima je rečeno da mogu koristiti taksi do Banja Luke uz naknadu od 100 evra ili da sačekaju da Rajaner organizuje prevoz autobusima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading