(VIDEO) Reći ćemi da sam glupa američka ku*ka, ali moram da kažem: Blogerka iz SAD koja živi u Beogradu otkrila šta misli o zabavljanju sa Balkancima

Autor: blic.rs, Republika

Svet

10.11.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka blogerka Nvando koja živi u Beogradu, poznata kao The Amerikanka, u svom je poslednjem videu opisala kako je imati dečka s Balkana i koliko su Srbi i Hrvati u odnosu prema ženama drugačiji od muškaraca iz drugih zemalja. Pre toga bila je u vezi s Italijanom pa u vezi na daljinu s Nemcem. Osim toga, bila je u vezi s Balkancem koji je živeo u Americi, ali kaže da to nije isto kao veza s Balkancem koji živi tu.

- Balkanci su mnogo jači, ali ne mislim fizički, nego emocionalno i kako se odnose prema vama. Iz mog iskustva, ne podnose slomove i nemaju strpljenja za vašu osetljivost. Svi su moji bivši, kad sam se osećala tužno ili sam bila razmažena, bili strpljivi i osetljivi. Ovde imam osećaj da ti svi kažu: "Pređi preko toga, prestani plakati i odrasti" - rekla je.

Ona je opisala i jednu vezu sa Hrvatom.

- Nedavno smo se posvađali i, priznajem, bila sam osetljiva. Da sam bila s nekim od bivših, oni bi mi rekli: "Nvando, tu sam za tebe, dušo, volim te". Ali moj Hrvat mi je rekao: "Nvando, ovo je tako glupo, ako ćeš se tako ponašati, idem kući". Rekla sam sebi: Sr*nje, ostaviće me ovde. Moram se sabrati ili ću ostati bez frajera - ispričala je.

Balkanci su iskreni, čak i na granici okrutnosti, kaže. Kao primer je navela debljanje i objasnila da će joj Balkanac odmah reći da se udebljala, dok će se svi ostali ponašati kao da nije.

- Balkanski momci su iskreni i ljubomorni, dok drugi nisu. Osim mog dečka Italijana, koji mi je proveravao Facebook i poruke. On je bio noćna mora. Balkanci su malo, nisu posesivni, nego je više reč o ljubomornom mačizmu. Brzo će oterati momke koji pokažu interes za njihovu devojku i mislim da je to jako seksi - rekla je.

Navela je i da bi je momci sa Zapada češće izvodili na večere, a prvi sastanakbi obavezno bila večera.

- To ne mora biti najskuplja večera ikad, pogotovo na drugom sastanku. Ovde u obzir dolazi samo odlazak na piće. Koje će on platiti, ali idete samo na piće. Hrvat me vodio svake večeri na večeru, nedeljom na otmenije večere, preko nedelje je to pica. Mislim da je drugačiji od svih ostalih - rekla je.

Tako ti je, mala moja, kad ljubi Balkanac

Kad je reč o izgledu, Nvando kaže da su Balkanci jako seksi.

- Imaju one duboke glasove, što je jako seksi, i svi su visoki. Lepo je biti u delu sveta gde su svi visoki pa mogu stalno nositi svoje štikle. U Americi je visok i crn zgodni frajer standard seksi frajera i mislim da bi se brojnim Amerikankama svidelo ovde, da znaju gde je Balkan - tvrdi.

Za kraj je ostavila "ono zbog čega će joj svi reći da je glupa američka kučka", ali mora to reći.

- Mnogi Srbi i Hrvati su mi ovo rekli u razgovoru i to sam viđala u komentarima. Mislim da momci koji nisu s Balkana uživaju u vezama sa strankinjama, dok Balkanci više vole veze sa ženama iz svoje zemlje. Osim toga, jeste li videli žene iz ovih zemalja? Sve izgledaju kao supermodeli pa bih ise i ja rado zabavljala s njima. Ovi narodi imaju istoriju koju stranci, čak i ako tu žive, nikad neće razumeti - rekla je i dodala da su joj brojni Balkanci na sastanku priznali da su izašli s njom samo zbog seksa.

Devojkama je savetovala da Balkancima ne postavljaju "glupa ozbiljna pitanja" poput onog gde se vide za pet godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading