Kolinda: Ne znam za Vučića, ali ja nisam zadovoljna!

Autor: Tanjug

Svet

03.11.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolinda Grabar Kitarović

- Ne znam kako se oseća gospodin (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić, ali ja se lično osećam razočarano što nije postignut napredak na rešavanju pitanja nestalih osoba - rekla je Grabar Kitarovićeva u interrvjuu za štampano izdanje splitske "Slobodne Dalmacije".

Govoreći o Hrvatskoj, on je rekla da su neophodne odlučne reforme, makar i po cenu gubitka izbora, i dodala da je neophodna strategija razvoja za koju se mora postići konsenzus svih političkih stranaka.

Ona je kazala i da je previše vremena izgubila baveći se "uglavnom problemima "Agrokora", kao i da se stekao utisak da su neke druge reformske mogućnosti pale u drugi plan, prenosi Hina.

Grabar Kitarovićeva rekla je i da veruje da će, ako se odluči da se ponovo kandiduje za predsednika Hrvatske, imati podršku HDZ-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading