Dodik deda po šesti put, stigao unuk Novak! Pogledajte šta je predsednik uradio od sreće!

Autor: Republika

Svet

19.10.2018

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dobio je 6. unuče, te je radost povodom rođenja unuka u petak podelio i sa službenicima na graničnom prelazu u Gradišci.

RepublikaFoto: youtube.com/Alternativna Televizija
Milorad Dodik

Ne skrivajući radost, Dodik je prilikom izlaska iz BiH na putu ka Srbiji častio pripadnike Granične policije i službenike Uprave za indirektno oporezivanje BiH i nazdravio im rakijom.

Oni su mu zahvalili i čestitali rođenje novog člana porodice Dodik. Rođenje unuka proslavljeno je uz zvuke harmonike. I sam Dodik zapevao je sa okupljenim, uz pratnju harmonikaša.

Njegov sin Igor i snaha Ivana su po drugi put postali roditelji. Njegova kćerka Gorica ima četvoro dece, a sin Igor pre dve godine po prvi put postao otac kada je njegova supruga Ivana rodila ćerku Niku. Mediji pišu, a prenosi telegraf,.rs, da je Dodik krenuo u Beograd gde se porodila njegova snaha Ivana. Kako Nezavisne novine pišu dečak će se zvati Novak.

Kako je Dodik proslavio dolazak unuka, pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading