Prekršili zakon i ukrali 67 pasa da bi ih SPASLI

Autor: blic.rs

Svet

19.10.2018

05:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijedorčani koji su osumnjičeni za krađu 67 pasa iz azila u mestu Kalajevo odlučili su da prekrše zakon kako bi životinjama pružili bolje utočište od onoga koje su imali, saznaje Srpskainfo.

RepublikaFoto: facebook.com/Sasha Pesic
Ilustracija

Odlično obavešteni izvor otkriva da se troje Prijedorčana odlučilo za krađu iz milosrđa, jer su bili revoltirani uslovima u kojima su držani psi u azilu.

Nakon dogovora, Ina R., Spomenka D. i Dragan K. provalili su u junu ove godine metalne boksove u azilu i ukrali 24 šteneta i 43 odrasla psa, koji su bili vlasništvo komunalnog preduzeća iz Prijedora. Ovo preduzeće je procenilo materijalnu štetu od 1.450 maraka.

– Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičeni u toku noći 19/20. juna ove godine u mestu Kalajevo, sa unapred stvorenom namerom, iz azila za pse otuđili ukupno 67 pasa koji su se nalazili u obezbeđenim metalnim boksovima, čime je komunalnom preduzeću iz Prijedora pričinjena materijalna šteta od oko 1.450 maraka – saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor, piše Srpskainfo.

U saopštenju se dodaje da je o svemu obavešten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će biti dostavljen izveštaj o počinjenim krivičnim delima oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i teške krađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading