Policija pretresla vozilo i našla 37 pakovanja HEROINA!

Autor: Agencije

Svet

18.10.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenici crnogorske policije uhapsili su Podgoričanina S. V. (43) zbog sumnje da je nabavljao veće količine heroina i prodavao ih u manjim pakovanjima takozvanom uličnom prodajom, čija je cena 20 evra za jedno pakovanje od jednog grama.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je policija juče kontrolisala automobil "folskvagen polo", kojim je upravljao S. V, a u automobilu su bili i J. J. i G. Dž.

- Policijski službenici su u vozilu pronašli i oduzeli 37 PVC pakovanja heroina i 75 evra za koje se sumnja da su stečeni vršenjem krivičnog dela - navodi se u saopštenju.

Policija je pretresla stan koji koristi S. V. i pronašla veće PVC pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je heroin, vagu za precizno merenje i predmete koji služe za pakovanje droge.

- Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se S. V. duže vremena bavio nabavkom heroina u većim količinama, koju je kasnije prepakivao i dalje prodavao - navode iz policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading