PRETRESOM AUTOMOBILA NAĐENA BOMBA: Sprečen napad u Crnoj Gori

Autor: Republika

Svet

17.10.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija tvrdi da je sprečila bacanje bombe u jednom podgoričkom naselju i uhapsila osumnjičene I. V. (38) i N. M. (36), a iz Uprave policije je saopšteno da su osumnjičeni bombu kupili od D. B. (35) iz Plužina.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Kontrolom vozila kojim je upravljao I. V. (38) iz Podgorice, danilovgradska policija je pronašla ručnu bombu M-75 sa osiguračem, saopšteno je iz Uprave policije.

U autu se na mestu suvozača nalazio N. M. iz Podgorice.

- Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su ove osobe imale nameru da upotrebom bombe izvrše teško krivično delo u jednom naselju na području Podgorice u čemu su sprečene brzom reakcijom policije. Daljim merama i radnjama, policijski službenici su došli do sumnje da je pronađena bomba, kupljena od D. B. (35) iz Plužina - navodi se u saopštenju.

Danilovgradska policija je pronašla i auto marke "VW Polo" za koje se sumnja da je ukradeno.

Državni tužilac je naložio da se I. V, N. M. i D. B. uhapse i da se privedu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pišu "Vijesti".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading