Splitskog huligana koji je izazvao haos na večitom derbiju pregazila 3 automobila - na mestu ostao mrtav

Autor:

Svet

17.10.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, u utorak na autoputu A3 pored Ivanić Grada, Ante Firić (27) pokušao je oko 5.20 časova da pretrči put. U tom trenutku na njega su naletela tri automobila.

Huligan Ante Firić koji je stradao u saobraćajki

Vozač (58) Hjundaija vozio je u smeru ka zapadu,  pa je na 58. kilometru naleteo na muškarca. Zatim je Firića udario Citroen C5 kojeg je vozio muškarac (31), a nakon što ga je udario, vozač je naleteo na stub i sleteo sa puta i prevrnuo se na krov.

Pešaka je zatim udarila Opel Korsa koju je vozila žena (37).

- Vozio sam automobil i na putu video mrtvog čoveka. Prolazim tim putem svako jutro već godinama i nikad nisam video tako nešto strašno - rekao je za hrvatske medije jedan očevidac.

Podsetimo, Ante Firić je jedan od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali haos u Beogradu na 152. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Firić je priznao krivicu i osuđen je na šest meseci zatvora i pet godina zabrane ulaska u Srbiju nakon odsluženja kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading