SVI OČEKUJU POBEDU: Glasali Ivanić, Cvijanović i Govedarica

Autor: Tanjug

Svet

07.10.2018

12:25

Kandidat za srpskog člana Predsedništva BiH iz Saveza za pobedu Mladen Ivanić izjavio je danas nakon glasanja u Banjaluci da je siguran da će pobediti.

Tanjug/T. VALIČ
Željka Cvijanović

On je izrazio nadu da će puno građana glasati danas.

- Nadam se da će danas biti dan demokratije i da će mnogo ljudi izaći da glasa da iskoristi svoje pravo. Uveren sam da će ovo biti lep dan za RS, suprotno nekih najava o nemirima i revolucijama. Ovo će biti jedan lep dan i praznik demokratije - rekao je Ivanić, koji je aktuelni član Predsedništva BiH iz RS.


On je dodao da je narod taj koji će odlučiti ko će ga voditi naredne četiri godine.

- RS neće imati nikakav problem oko konstituisanja vlasti šta god da se desi, a koliki će problemi biti u Federaciji BiH zbog tih tenzija, oko Bošnjaka i Hrvata, ta tema je teško predvidiva. Ja sam siguran u svoju pobedu, a ko će drugi biti, zavisi od glasova u Federaciji, mislim da će i tamo biti vrlo tesna trka - rekao je Ivanić.
youtube.com/Sanela Prašović Gadžo
Mladen Ivanić

U Banjaluci je glasala i predsednica Vlade RS Željka Cvijanović, kandidatkinja za predsednika RS, koja je takođe rekla da je danas dan demokratije i dodala da očekuje pobedu svakog kandidata.

- Obavila sam svoju građansku dužnost i očekujem ubedljivu pobedu kandidata i najveći broj glasova -  rekla je Cvijanovićeva i dodala da građani žele mir, prosperitet i razvoj.

- Pobedili smo teška vremena i ekonomsku krizu, sušu, poplave, led, opstrukcije iz Sarajeva, te nemoralne zahteve stranaca - rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat opozicionog Saveza za pobedu za predsednika Republike Srpske Vukota Govedarica glasao je u Gacku, gde je ocenio da je ovo veliki dan za Republiku Srpsku i njene građane.

Komentari (0)

Loading