U BIH POČELA PREDIZBORNA TIŠINA!

Autor: Republika

Svet

06.10.2018

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U BiH jutros u 7.00 časova počela je predizborna tišina pred opšte izbore koja će trajati do zatvaranja biračkih mesta sutra u 19.00 časova.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Ilustracija

Iz Centralne izborne komisije BiH su podsetili da su tokom predizborne tišine zabranjene sve političke aktivnosti i da su svi birači dužni da na glasačkom mestu imaju jedan od identifikacionih dokumenata izdatih u BiH - ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu.

Predsednica Gradske izbore komisije Banjaluka, Nada Batinar, rekla je da su biračka mesta na području grada pripremljena i da se danas očekuje isporuka glasačkog materijala.

"Centralna izborna komisija BiH poslala je spisak akreditovanih 408 posmatrača iz nevladinih organizacija i udruženja građana za područje Banjaluke", kaže Batinar. U Banjaluci je za predstojeće opšte izbore registrovano ukupno 191.175 birača, koji će glasati na 270 biračkih mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading