REGION U MINUSU: U Bosni pao sneg, evo šta očekuje Srbiju

Autor: Republika

Svet

25.09.2018

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Balkan kao da je stigla prava zima! Građani Srbije jutros su se smrzavali, jer je temperatura svega nekoliko stepeni iznad 0 stepeni Celzijusovih, dok je u Hrvatskoj čak otišla i u minus!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako javljaju lokalni mediji, u delovima Hrvatske je jutros bilo baš ledeno.

U Zavižanu jutros u 7 sati izmereno je -2 stepena Celzijusa, u Bednji -1, a u Gospiću 1 stepen Celzijusa. Građanima Zagreba je bilo nešto malo toplije na +3 stepena!

Podsetimo, juče je u BiH pao i sneg! Na Prokoškom jezeru je juče sve bilo belo, jer se stvorio snežni pokrivač od 5 centimetara, što je uplašilo meštane.

Istovremeno, snažno nevreme zahvatilo je Dalmaciju, a jak vetar koji je duvao i do 150 kilometara na čas pravio je na Jadranu talase i do pet metara visine, a u Splitu je čupao drveće.

Vetar je pravio juče velike probleme i u Beogradu. U Bulevaru despota Stefana usled jakog udara vetra palo je jedno drvo koje je oborilo i banderu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading