DODIK: Nikada se nisam sastao sa Pacolijem, to su laži!

Autor: Tanjug

Svet

03.09.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik demantovao je tvrdnje ministra spoljnih poslova BiH i potpredsednika PDP-a Igora Crnatka, da se sastao sa Bedžetom Pacolijem.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Crnadak je ranije danas izjavio da je Dodik dočekao Pacolija na aerodromu, kada je on zadnji put bio u Banjaluci, imao sa njim poslovni sastanak, i nakon toga druženje nastavio u kafani.

Dodik je te tvrdnje nazvao Crnadakovim "lažima i spekulacijama", i pozvao ga da kaže kada je to bilo i gde, prenosi RTRS.

- Ništa neobično da Crnadak laže. Hoću da kažem da nikada u životu nisam sreo Pacolija, niti bilo gde, niti u Banjaluci. Nemam pojma da je ikada bio u Banjaluci. Mislim da se radi o jednoj potpuno izmišljenoj spekulaciji svojstvenoj Igoru Crnadaku i njegovom neuspehu da vodi ozbiljnu politiku, pa je skrenuo i krenuo da ponovo špekuliše i izmišlja - rekao je Dodik.

Kako je rekao, jedina istina je da je Crnadak pozvao Pacolija u Banjaluku, koja ne priznaje samoproglašeno Kosovo.

- Time želi da zada jos jedan udarac Banjaluci, koja ne priznaje samoproglašeno Kosovo i za koju je Pacoli nepoželjna osoba u tom smislu - rekao je Dodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading