Beograđanki Sari Vidak sudiće sudija koja je oslobodila VOĐU ŠKALJARSKOG KLANA!

Autor: Republika

Svet

23.08.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak suđenja Beograđanki Sari Vidak (20), optuženoj da je 14. avgusta u prostorijama Suda za prekršaje u Kotoru napala sutkinju Jelenu Stanišić, zakazan je za poslednji dan avgusta u deset sati, a tada bi o događaju izjave trebalo da daju njena majka Olivera Vidak- Kovačević i mladić Stevan Prpa.

Foto: facebook.com/printscreen
Sara Vidak

Ovo je u razgovoru za "Blic" izjavio Sarin Branilac Ranko Šćekić, koji dodaje da njih dvoje nisu saslušani u tužilačkoj istrazi.

- Ja ću rano ujutro iz suda uzeti neke spise, kao što su lekarski izveštaji, šta je rekao veštak. Na te spise sada imamo pravo, jer je završena tužilačka istraga - navodi advokat Šćekić i dodaje da koliko mu je poznato sudija Jelena Stanišić, koju je prema optužnici, napala Sara Vidak, radi.

Iz kotorskog tužilaštva ranije je saopšteno da joj se na teret stavlja krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Za to delo zaprećena je kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

 izjavio Sarin Branilac Ranko Šćekić, koji dodaje da njih dvoje nisu saslušani u tužilačkoj istrazi.

- Očekujem da sud u najskorije vreme, možda kasno danas, sutra ili u ponedeljak odluči i o našem predlogu za jemstvo. Koliko mi je poznato tužiteljka se nije protivila, ali nije ni saglasna sa našim predlogom i ostavila je da sud odluči o tome - kaže advokat Šćekić.

Da podsetimo, branioci i porodica Sare Vidak su predložili kauciju od 10.000 evra i da ona preda srpski pasoš i ličnu kartu, kao i putnu ispravu Kanade, čija je takođe državljanka.

Advokat Šćekić dodaje da ne zna da li je konzul Kanade danas posetio nju u pritvoru u Spužu, ali će njegov kolega Srđan Lješković sutra videti njihovu klijentkinju.

Sudija tvrdi da je Vidak fizički napala nezadovoljna epilogom prekršajnog postupka protiv njenog momka Stevana Prpe koji je kažnjen sa 90 evra. Vidak i njena porodica, međutim, tvrde da to nije tačno, već da je sudija ta koja je bila neprijatna prema njoj i prva je napala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading