DF OSUDIO HAPŠENJE SARE VIDAK: Klasična zloupotreba sudstva

Autor: Tanjug

Svet

21.08.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Hapšenje srpske državljanke Sare Vidak primer je zloupotrebe sudstva, izjavio je Milutin Đukanović, poslanik opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta", reagujući na hapšenje Vidakove u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Tanjug/Ins
Predstavnici Demokratskog fronta

- I ovaj slučaj je primer na koji način se zloupotrebljava sudstvo, i na ovaj način se želi poslati poruka svim slobodnim građanima i silom uterati autoritet sudstva, koje je izgubilo svaki kredibilitet i ugled - naveo je Ðukanović, konstatujući da se "sve dešava u susret nastavku montiranih političkih procesa protiv lidera, poslanika i funkcionera DF, koji se očekuju u septembru".

Srpska državljanka Sara Vidak uhapšena je prošle nedelje u Crnoj Gori zbog navodnog napada na sudiju Prekršajnog suda u Kotoru.



Vidak i članovi njene porodice tvrde da je sudija izmislila napad zbog kog je devojka završila u zatvoru.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da država čini onoliko koliko može u slučaju uhapšene Sare Vidak, kao i da je s tim u vezi razgovarao sa ministarkom pravde Nelom Kuburović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading