BIZARAN ZLOČIN U TROGIRU: Ubio suprugu, pa joj dao potresnu čitulju

Autor: 24sata, Republika

Svet

13.08.2018

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija uhapsila je u subotu Željka T. (61) zbog sumnje da je prošlog ponedeljka u Trogiru svirepo ubio svoju bivšu suprugu, Asju T. (65) inače poštovanu doktorku u bolnici u Splitu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Asjino beživotno telo pronađeno je u lokvi krvi u stanu koji je izdavala turistima, a policiju je pozvao baš Željko tvrdeći da je svoju bivšu ženu zatekao mrtvu.

Usledila je opsežna istraga, nakon koje je sad u subotu Željko priveden zbog sumnje da je upravo on počinio svirepi zločin. Iako je u policiji tvrdio da je nevin, i da nema apsolutno nikakve veze sa ubistvom, izvori navode da postoje dokazi da je u to vreme Željko bio u Trogiru iako je tvrdio da je bio negde drugde.

Željko T. se sumnjiči da je svojoj bivšoj supruzi zadao nekoliko smrtonosnih uboda nožem u grudi i leđa, nakon čega je pokušao da zataška zločin tako što je sakrio oružje. Tri dana nakon ubistva, vidno potresen se pojavio na sahrani, a u novinama je tog dana objavljena njegova potresna čitulja.

"Adio, voljena. Hvala ti za sve lepo provedeno s tobom. Tvoj Željko", napisano je u čitulji koju je dao u lokalnim medijima.

Tokom sahrane sve vreme je stajao iza svoje ćerke i Asjinog brata sa suzama u očima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading