JEZIVO PORODIČNO NASILJE: Pijani otac pretukao sina do nesvesti

Autor: Republika

Svet

11.08.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnji mališan iz Skoplja, koga je do nesvesti pretukao njegov pijani otac F.S. ( 47 ), završio je na dečijoj hirurgiji u Kliničkom centru Majka Tereza, a monstrum u pritvoru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na Klinici za dečiju hirurgiju kažu da je dečak kod njih bio primljen sa potresom mozga i u teškom traumatizovanom stanju.

 Ima veliki broj hematoma i kontuzija po telu. Napravljena su ispitivanja i srećom nema unutrašnjih krvarenja, ali je dete bilo teško istraumatizovano, pa smo ga sa sedativima morali da smirujemo - izjavio je dr. Vladimir Čadikovski sa Klinike za dečije bolesti.

Dok je njegova supruga Đ.S. bila na poslu, pijani otac F.S. je pre dva dana nasrnuo na svoje četvoro dece. Najmlađeg, dvogodišnjeg sina je tukao sve dok se dete nije onesvestilo.

Kada se oko 18.30 sati Đ. S. vratila sa posla zatekla je četvoro svoje maloletne dece zaključane u sobi. Čim je njen najstariji sin (9) čuo majčin glas i otključao vrata sobe, dojurio je njihov pijani otac i nasrnuo na svoju suprugu, nanoseći joj povrede po telu.

Žena je nekako uspela da se oslobodi od nasilnika i pobegne u sobu kod dece. Tada je od njih čula da ih je otac sve tukao, a najviše najlmađeg brata.

Posle izvesnog vremena žena je nekako uspela neprimetno da izađe iz stana i svoje dvogodišnje dete i taksijem odvede u Urgentni centar Majka Tereza, gde je mališan zadržan na lečenju.

U razgovoru sa policijskim službenicima, Đ.S. je rekla da ovo nije bilo prvi put da ih njen suprug F.S. tukao i fizički maltretirao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading