(FOTO) MORALNO DNO: Crnogorski oficir na proslavi "Oluje", pod barjakom "Za dom spremni"!

Autor: borba.me

Svet

05.08.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaven Radunović, poslanik DF na svom fejsbuk profilu podelio je fotografije koje su ga fokirale. Naime, jedan crnogoraski oficir prisustvovao je proslavi "Oluje" u Kninu, što znači da je crnogorski režim uspeo da dotakne moralno dno, tvrdi Radunović.

- Mislio sam da ipak postoji granica u šlihtanju Vlade Crne Gore svemu i svakome. Prisustvo crnogorskog oficira na proslavi "Oluje" je dokaz da ovaj režim kad dodatkne moralno dno, počne da kopa, kako bi se spustio još niže. A, i nakon toga, bojažljivo pogleduje okolo, očekujući znak odobravanja od onog kome se dodvorava - napisao je na svom Fejsbuk profilu Slaven Radunović, poslanik DF-a.

 

 

Upravo, u direktnom prenosu HRT-a sa tvrđave u Kninu, imali smo priliku da vidimo kako predstavnik Crne Gore slavi godišnjicu najvećeg etničkog čišćenja u Evropi, nakon II svetskog rata.

 


- Neka me više niko ne pita kako mogu da ne navijam za reprezentaciju. Ovo nije Crna Gora, ovo je otjelotvorenje Sekuline, Pavelićeve i Musolinijeve NDCG. Ova Crna Gora nema ništa sa onom na čiju se slavu i tradiciju poziva. Crna Gora koja se gradi na antisrpstvu i koja slavi progon 250.000 srpskih civila ne služi svojim državljanima na čast, nego za bruku - poručio je Radunović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ana

05.08.2018 10:45

Dok mi zalimo on je nasao da provocira. Gde ce mu dusa i pamet?

Aca

05.08.2018 10:49

Ehhh Crnogorci...prodali su veru za večeru, a sad izgleda i moral...

Slavica

05.08.2018 11:16

Crnogorci jesu ušli u Nato i moraju da rade šta im kažu,ali da li moraju da baš toliko se ponize?

nikola

05.08.2018 11:40

Odavno su se oni prodali, što i Tudjmana posthumno ne proglase ko Tačija za počasnog gradjanina!