ČEDOMORKA IZ PLAVA PRIZNALA ZLOČIN: Bacila bebu u reku jer muž nije hteo da ga prihvati

Autor: Republika

Svet

05.07.2018

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edina Kastrati (18) iz Plava u Crnoj Gori priznala je prekjuče u Višem tužilaštvu u Bjelom Polju da je 29. juna ubila svoju četvoromesečnu bebu, bacivši je u Plavsku reku. Pravdala se da to dete nije hteo da prihvati ni njen muž ni otac, pa je iz očaja odlučila da ga ubije.

 

RepublikaFoto: pixabay.com


Prvo je htela da ostavi dete da umre na jednom napuštenom putu, ali se predomislila i bacila ga u reku.

Stravičan zločin otkriven je kada je Edinin nevenčani muž V. H. (24) prijavio policiji da sumnja da je ona ubila dete. Edina je ubrzo uhapšena, a onda je priznala šta je uradila sa bebom.

Inače, ona je do pre nedelju dana živela sa mužem kod njegovih roditelja u selu Hoti, nedaleko do Plava. Dobili su prvo dete pre godinu i po dana, a onda i drugu bebu pre četiri meseca. V. H. je posumnjao da to drugo dete nije njegovo, pa se Edina vratila kod svojih roditelja. Međutim, ni njen otac nije hteo da primi to dete u svoju kuću, smatrajući ga kopiletom, pa je Edina odlučila da ga ubije.

Inače, policija je u više navrata pretraživala obalu reke, ali dete još nije nađeno. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading