(VEOMA UZNEMIRUJUĆ VIDEO): Devojčica (13) se udavila u iskopu punom vode

Autor: Republika

Svet

04.07.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naselju Ilinden, na periferiji Skoplja, dogodila se neviđena tragedija.

Foto: youtube.com/TV Telma
Nesrećnu devojčicu vade iz jezera

Maloletna devojčica (13), čiji identitet nije saopšten, udavila se kada je pokušala da izvuče mlađeg brata i još jedno dete koji su upali u iskop pun vode na gradilištu gde treba da se izgradi stambeni objekat.

Lokalni meštani su odmah pozvali policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć, ali pošto njih nije bilo skoro sat vremena, sami su ušli u vodu i izvukli devojčicu. Kada su stigli, lekari Hitne pomoći su mogli samo da konstatuju njenu smrt.

Ogorčeni žitelji ovog skopskog naselja traže odgovornost firme koja gradi objekat zato što gradilište nije bilo ograđeno.

Jedan od četvorice ljudi koji su iz vode vadili beživotno telo devojčice, za skopsku televiziju Telma je izjavio da bi devojčica možda bila i spašena da su na vreme stigle spasilačke ekipe i policija.

- Da se reagovalo na vreme sigurno bi bilo drugačije. Pošto nikoga nije bilo, rešili smo sami da uđemo u vodu i izvadimo devojčicu. Sami ste videli kako smo je vadili. Sat vremena čekamo i još ih nema - ogorčeno je rekao žitelj naselja Ilinden.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading