UŽAS U BUDVI: Crnogorci pretukli Hrvate NA MRTVO IME!

Autor: vijesti.me

Svet

06.05.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budvanska policija uhapsila je Nikšićane Z.A. (22), Đ.S. (21) i Đ.R. (20), za koje se sumnja da su u subotu rano ujutru na parkingu ispred popularne diskoteke nadomak Staroga grada brutalno pretukli i opljačkali dva hrvatska studenta.

RepublikaFoto: Republika
Budvanska policija brzo pronašla nasilnike

Mladići su se su zadobili teške telesne povrede, a inspektori kriminalističke policije i pripadnici interventne jednice uspeli su da uhapse Nikšićane, koji u Budvi rade kao sezonski radnici. Studenti su došli u Budvu na Turizmijadu i preksinoć su sa svojim prijateljima bili u noćnom provodu u diskoteci, gde su se zadesili i Nikšićani.

- Sukob mladića započeo je u diskoteci, gde je obezbeđenje brzo reagovalo i uspelo da ih rastavi. Naređeno im je da napuste diskoteku - ispričao je izvor iz policije.

Hrvatski studenti su krenuli ka hotelu gde su smešteni, ali su ih sustigli Nikšićani, a tuča se nastavila na parkingu.

- Jedan od hrvatskih studenata zadobio je teške povrede, slomljen mu je nos, dok je drugi primio veliki broj udaraca po telu i glavi. Nakon što su ih pretukli. Nikšićani su im naredili da izvade sve iz džepova, uzeli su im novac i ručni sat, nakon čega su pobegli - rečeno je "Vijestima".

Studenti su sve prijavili policiji, koja je tokom celog dana u opsežnoj akciji, uspela da utvrdi idnetitet napadača, a potom ih i locira i uhapsi, i zadrži ih stanici policiije po nalogu zamenika osnovnog državnog tužioca.

Njima se na teret stavljaju krivična dela nanošenje teških telesnih povreda, učestvovanje u tuči, nasilničko ponašanje i teška krađa na drzak način. Oni će danas biti privedeni tužiocu u Kotoru na saslušanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading