(VIDEO) ŠTA ME SNAĐE?! Vujanović shvatio da živi u državi Mila Đukanovića!

Autor: Republika

Svet

16.04.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pobedio na predsedničkim izborima, Milo Đukanović se obratio javnosti i pristalicama. Uobičajeni govor zahvalnosti nije naročito zanimljiv, ali jedan detalj nije promakao tviterašima i upravo taj trenutak bacio je u senku sve ono što je Milo rekao tokom obraćanja. Zvezda ovog snimka je Filip Vujanović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Filip Vujanović

Radi se o izrazu lica koji je u jednom trenutku napravio Filip Vujanović koji tokom celog govora stoji odmah iza Đukanovića.

Naime, Vujanović se sve vreme osmehuje i klima glavom u znak podrške svemu što Milo govori pa ipak u jednom trenutku, sasvim neočekivano, njegov izraz lica iz srećnog prelazi u preneraženi. 

Čini se kao da je iznenada shvatio nešto veoma traumatično i naravno, poznati tviteraši odmah su konstatovali da mora da je to "onaj trenutak kada shvatiš da si u privatnoj državi Mila Đukanovića". 

Šta je Vujanovića toliko šokiralo, procenite sami nakon što pogledate video...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading