DRAMA U SARAJEVU! STAMBENA ZGRADA U PLAMENU! Požar besneo satima na Ilidži, vatrogasci vodili strahovitu borbu!

Autor:

Svet

21.06.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgrada je pretrpela značajnu materijalnu štetu

DRAMA U SARAJEVU! STAMBENA ZGRADA U PLAMENU! Požar besneo satima na Ilidži, vatrogasci vodili strahovitu borbu!

Foto: Youtube/Printscreen/Kanal13

Vatrogasne ekipe Kantona Sarajevo su uspešno ugasile požar na stambenoj zgradi na Ilidži, nakon nekoliko sati borbe s vatrom.

Požar, koji je zahvatio veći deo zgrade u blizini policijske stanice, zahtevao je angažovanje šest vatrogasnih vozila, a nažalost, na delovima zgrade zabeležena je značajna materijalna šteta.

Brza reakcija vatrogasaca

Vatrogasne ekipe su brzo reagovale na poziv za pomoć i uputili su se na mesto događaja kako bi se suprotstavili vatri koja je zahvatila stambenu zgradu.

Njihova hrabra i efikasna akcija doprinela je tome da niko nije povređen tokom požara, što je od izuzetne važnosti u ovakvim situacijama.

Šteta na zgradi i istraga uzroka požara

Iako su vatrogasci uspeli da ugase požar, nažalost, zgrada je pretrpela značajnu materijalnu štetu.

Prema informacijama sa terena, vatra je zahvatila veći deo zgrade, u kojoj se nalazi i jedan restoran u prizemlju.

Nakon što je vatra lokalizovana, sledi istraga kako bi se utvrdio tačan uzrok požara i eventualne propuste koji su doveli do ove opasne situacije.

Reakcije građana i nadležnih institucija

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među građanima Ilidže, ali i šire, s obzirom na brzu reakciju vatrogasaca i srećom, izostanak povređenih.

Nadležne institucije su istakle važnost preventivnih mera i pravilnog održavanja stambenih objekata kako bi se smanjila mogućnost izbijanja požara i njegovih razornih posledica.

Uspostavljanje bezbednih uslova za stanovanje i brza reakcija vatrogasaca su od ključnog značaja u sprečavanju katastrofalnih posledica požara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading