JEZIVI RAZGOVORI ZVICERA I KALUĐEROVIĆA: "Da ga otrujemo preko kantine?" Evo kako su planirali da eliminišu krvog neprijatelja

Autor:

Svet

21.06.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skaj aplikacija otkriva detalje!

JEZIVI RAZGOVORI ZVICERA I KALUĐEROVIĆA: "Da ga otrujemo preko kantine?" Evo kako su planirali da eliminišu krvog neprijatelja

Foto: Libertas/Printscreen

Radoje Zvicer

Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović je, tokom telefonskog razgovora s Radojem Zvicerom, šefom kavačkog kriminalnog klana, predlagao da se u spuškom zatvoru ubije Saša Boreta, jedan od optuženih za likvidaciju policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića 30. avgusta 2005. godine. Ovo je samo jedan od brojnih događaja koji su se odigrali tokom njihovog razgovora, a koji su u fokusu javnosti zbog svoje brutalnosti i kriminalnih radnji.

Nakon ubistva dve osobe u Spužu i otmice visokopozicioniranog člana škaljarskog kriminalnog klana Mila Radulovića, Kaluđerović i Zvicer su komentarisali dešavanja i razmatrali ko se sve "upecao" na zamke koje su servirali iz Kapetanovog telefona. Pre nego što je Kapetan likvidiran, kavčani su preko njegovog telefonskog broja namamili nekoliko osoba i pokušali da dođu do "glava" najuticajnijih osoba suparničke kriminalne organizacije. Ovo je samo jedan od primera njihovog nemilosrdnog planiranja i izvođenja kriminalnih radnji.

U kontekstu poslednjih događaja, Kaluđerović izražava bojazan da bi policija mogla da im upadne te da Kapetan ne sme još dugo da živi, ističući da bi ga trebalo ubiti ukoliko policija dođe do njega. Zvicer, s druge strane, izražava nepoverenje u mogućnost upada policije, što ukazuje na njihovu odlučnost da ostanu neuhvatljivi i nastave sa svojim kriminalnim aktivnostima.

Uz sve ovo, treba pomenuti i brutalno ubistvo Škaljarca Damira Hodžića i njegovog zeta Adisa Spahića, kao i otmicu i ubistvo Mila Radulovića, čije je telo spaljeno na lomači od automobilskih guma na Lovćenu. Ovi zločini dodatno naglašavaju brutalnost i bezakonje koje su ovi kriminalni klani sprovodili u svojim akcijama.

Ovi transkripti razgovora Kaluđerovića i Zvicera samo su deo šokantne priče o kriminalnim radnjama i planovima ovih klanova, čija su brutalnost i nemilosrdnost šokirale javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading