TUGA! MUP SE OPROSTIO OD POLICAJCA KOJI JE POGINUO DOK JE JURIO OSUMNJIČENOG: "Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan"

Autor:

Svet

09.06.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač "golfa" je nakon sudara pobegao i naknadno je pronađen.

TUGA! MUP SE OPROSTIO OD POLICAJCA KOJI JE POGINUO DOK JE JURIO OSUMNJIČENOG: "Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan"

Foto: Printscreen/Instagram/mup.srpske

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske se oprostilo od 27-godišnjeg policajca Miodraga Savića, koji je tragično stradao na dužnosti.

Savić je poginuo na dužnosti u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote u banjalučkom naselju Lazarevo.

Tužilaštvo je saopštilo da se tragedija dogodila oko 1.40 sati na raskrsnici Ulice knjaza Miloša i Bulevara Milutina Milankovića kad je došlo do sudara službene "škode oktavije" i "golfa".

Vozač "golfa" je nakon sudara pobegao i naknadno je pronađen.

Miodrag Savić je sa samo 21 godinom upisao Policijsku akademiju MUP Republike Srpske, a već od juna 2019. godine radio je kao policajac u Policijskoj stanici Lazarevo. Opisuje se kao precizan, odgovoran i besprekoran u izvršavanju poverenih mu zadataka, sa nepokolebljivom predanošću svom poslu. Pored posla, Savić je negovao ljubav prema porodici, prijateljima i svojoj strasti - automobilima.

- Posao policajca nikada nije jednostavan i lak, jer izlazak na bilo koju intervenciju u cilju očuvanja javne bezbjednosti može završiti tragedijom. Nažalost, tako je bilo i juče, kada je prilikom izvršavanja poslova i zadataka u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci smrtno stradao naš policijski službenik Miodrag Savić. Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan, koji je 29. avgusta - piše u objavi MUP-a Republike Srpske.

 

 

Precizan, odgovoran i besprekoran u izvršavanju poverenih mu zadataka, bio je do zadnjeg dana. Ponosno je nosio i držao do plave uniforme i u tome mu niko nije mogao naći mane. Živeo je punim plućima, u srcu čuvajući ljubav za porodicu, prijatelje i automobile koje je strasno volio. Od našeg kolege Miodraga oprostićemo se sutra opelom koje će biti održano u 12.00 časova u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice, nakon čega će biti sahranjen na lokalnom groblju u banjalučkom naselju Kuljani. Slava mu! - saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading