OD DANAS SVAKOG DANA U SRPSKOM TELEGRAFU ČITAJTE EKSKLUZIVNI SERIJAL POVODOM SMRTI BRANA MIĆUNOVIĆA: Objavljujemo kompletan izveštaj crnogorske službe

Autor:

Svet

21.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OD DANAS SVAKOG DANA  U SRPSKOM TELEGRAFU  ČITAJTE EKSKLUZIVNI  SERIJAL POVODOM SMRTI  BRANA MIĆUNOVIĆA: Objavljujemo kompletan izveštaj crnogorske službe

Foto: Privatna arhiva

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 21. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

OTIŠAO POSLEDNJI DON BALKANA: TAJNI DOSIJE SLUŽBE O BRANU

Od danas u Srpskom telegrafu ekskluzivni serijal IZVEŠTAJ AGENCIJE ZA NACIONALNU BEZBEDNOST (ANB) O MIĆUNOVIĆU

Branislav Mićunović zvani Brano, od oca Milivoja, rođen 9. januara 1953. u mestu Stedin u opštini Nikšić, državljanin Crne Gore.

Ovo je prva rečenica u dosijeu balkanskog dona mafije koji je crnogorska služba ispisivala decenijama i danas broji nekoliko desetina strana. Srpski telegraf došao je u posed ovog dokumenta, koji je pravljen u Podgorici na osnovu operativnih saznanja, izjava doušnika i raznih papira o Mićunovićevim kriminalnim i poslovnim aktivnostima. Taj izveštaj crnogorske službe godinama je služio samo za internu upotrebu jer je Brano ("gde to reka Zeta teče, teče gde joj Brano reče") bio pod potpunom zaštitom režima Mila Đukanovića. 

 

VUČIĆ SE SREO SA O'BRAJANOM: SRBIJA ĆE SE SNAŽNO BRANITI U NJUJORKU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče, po pitanju usvajanja rezolucije o Srebrenici i stava Sjedinjenih Američkih Država, da će se Srbija suprotstaviti, uprkos tome što, kako je rekao, kad Amerika podigne dva prsta iza jednog stoji 70 država.

Vučić je to rekao tokom zajedničkog obraćanja posle susreta s pomoćnikom sekretara Biroa za evropske i evroazijske poslove Stejt departmenta Džejmsom O'Brajanom:

 

 

FORENZIČAR IZNEO JEDNU TEORIJU: DANKU ODNELI 50 KM OD ZLOTA?

Poznati forenzičar i dugogodišnji inspektor beogradske policije Časlav Ristić rekao je da vreme radi protiv ljudi koji od 26. marta tragaju za telom dvogodišnje Danke Ilić, svirepo ubijene u Banjskom polju.
- Moje mišljenje je da su osumnjičeni nešto jezivo uradili s telom devojčice. Da su je raskomadali ili zapalili, a delove odneli možda čak i 50 ili 60 kilometara dalje. Međutim, varaju se ako misle da će dobiti manju kaznu jer nema tela. Dovoljan je i samo DNK deteta nađen u vozilu osumnjičenih da se osude na doživotne kazne zatvora - kaže Ristić.

 

SMRT VODITELJKE: BOJANI OSTALA JEDNA ŽELJA koja nikad neće biti ispunjena

Voditeljka Bojana Janković (46) pronađena je mrtva u stanu u Beogradu, a njena prerana smrt potresla je javnost. Bojana se proslavila se kao voditeljka Pinkove popularne emisije "Siti", a onda se povukla s malih ekrana, a kako smo uspeli da saznamo, njena poslednja želja bila je da istrči još jedan beogradski maraton. S obzirom na to da je mnogo volela sport i da je već jednom učestvovala na istom 2021, čime se i hvalila na društvenim mrežama, htela je da se još jednom upiše kao učesnik, ali, nažalost, nije stigla.

 

DANAS POKLON DODATAK

 

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 21. april 2024. godine

 


BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading