GUŠIO DEVOJKU JORGANOM, PA JE UBO VIŠE PUTA: Protiv nasilnika podignuta optužnica za pokušaj ubistva!

Autor:

Svet

18.04.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

E.K. je nasilno hteo da uguši devojku, udarao je i pokušao da je poseče kuhinjskim nožem.

GUŠIO DEVOJKU JORGANOM, PA JE UBO VIŠE PUTA: Protiv nasilnika podignuta optužnica za pokušaj ubistva!

Foto: youtube.com/Barinfo Tv; shutterstock

Crnogorska policija i Hitna pomoć

Više državno tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv E.K. (23), turskog državljanina, zbog sumnje da je pokušao da ubije bivšu devojku u Podgorici. Prema navodima optužnice, događaj se odigrao u iznajmljenom stanu u ranim jutarnjim časovima 22. novembra 2023. godine. Nakon kratke rasprave, E.K. je nasilno pokušao da uguši devojku, udarao je i pokušao da je poseče kuhinjskim nožem.

Detalji napada i hrabrost žrtve

Prema optužnici, E.K. je prebacio jorgan preko devojčine glave i pokušao da je guši, a zatim je nasilno udarao i više puta pokušao da je uguši pritiskom na nos i usta. Nakon toga, brutalno ju je povukao za kosu i udarao njenu glavu o pod. Uz to, nožem ju je ubo u butine i grudni koš. Ipak, hrabra žrtva je uspela da izvadi nož iz tela i baci ga ispod garniture.

- Potom je snažno uhvatio za kosu, te je tako držeći, savio do poda i njenom glavom udario o pod više puta, da bi zatim, dok je oštećena sedela na podu, uzeo kuhinjski nož, prišao joj sa strane i nožem je ubo u obe butine i grudni koš - navodi se u optužnici.

Reakcija policije i povrede žrtve

Policija je reagovala nakon više telefonskih poziva građana koji su čuli žensku osobu kako traži pomoć sa terase stana u Podgorici. Kada su stigli na lice mesta, policajci su zatekli žrtvu sa vidnim povredama na glavi i telu, kao i tragove krvi u stanu.

Ovim slučajem se ukazuje na hrabrost žrtve koja je uspela da se izbori sa napadačem i pruži dokaze koji su doveli do podizanja optužnice. Takođe, ističe se brza reakcija policije na pozive građana, čime je sprečeno dalje nasilje nad žrtvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading