ALBANKA (29) PRETICALA PA UBILA BRATA I SESTRU: Hrvatska BESNA zbog bahatih vozača

Autor:

Svet

10.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija na Jadranskoj magistrali

ALBANKA (29) PRETICALA PA UBILA BRATA I SESTRU: Hrvatska BESNA zbog bahatih vozača

Foto: fejsbuk


U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Jadranskoj magistrali, između Dubrovnika i Slanog, život su izgubile dve osobe. Nesreća je uzrokovana nepropisnim preticanjem, a vozačica koja je izazvala sudar, državljanka Albanije, lakše je povređena. Ova tragedija je samo jedna u nizu nesreća koje su se dogodile na ovoj deonici, često zbog umora i neopreznosti stranih državljana koji putuju duž hrvatske obale.

Reakcije na društvenim mrežama

Nakon vesti o ovoj saobraćajnoj nesreći, društvene mreže preplavile su komentari ljudi koji izražavaju šok i zabrinutost. Mnogi ukazuju na opasnost od vožnje stranih državljana duž ove magistrale, ističući da se oseća kao da je rat na putevima. Takođe, naglašavaju potrebu za preduzimanjem adekvatnih mera kako bi se smanjio broj nesreća na ovoj opasnoj deonici.

"Šta je ovo došlo? Gine se na putevima kao da je rat!"

"Ta deonica je stravična. Ne znam zašto se nešto ne preduzme? Pretužno."

"Tim Albancima treba zabraniti vožnju kroz Hrvatsku pod hitno."



Tragična smrt brata i sestre

Dodatna tragedija ove nesreće je potvrda da su u udesu stradali brat i sestra iz Gradca kod Makarske. Stjepan je vozio svoju sestru Katarinu, maturantkinju Medicinske škole, koja je živela u učeničkom domu u Dubrovniku. Ova tužna vest izazvala je šok među meštanima, a Opština Gradac proglasila je Dane žalosti zbog njihove tragične smrti.

Sećanje na poginule mlade ljude

Sugrađani, prijatelji i poznanici porodice izražavaju svoje saučešće putem društvenih mreža, ističući divne osobine poginulih mladih ljudi. Stjepan je bio poznat po svojoj spremnosti da pomogne ljudima, dok je Katarina bila talentovana maturantkinja Medicinske škole. Ova tragedija ostavlja dubok trag u zajednici, a gračke ulice su puste i tihe kao znak žalosti za izgubljenim mladim životima.

Ova nesreća još jednom podseća na opasnosti naših puteva i potrebu za većom pažnjom i odgovornošću prilikom vožnje.

(Slobodna Dalmacija)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading