NEVEROVATNA PONUDA: Američki biznismen nudi platu od 700 evra i otkup svih poljoprivrednih proizvoda porodici koja želi da mu čuva DEDOVINU!

Autor:

Svet

07.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesko Šutović nudi posao na imanju u Crnoj Gori

NEVEROVATNA PONUDA: Američki biznismen nudi platu od 700 evra i otkup svih poljoprivrednih proizvoda porodici koja želi da mu čuva DEDOVINU!

Foto: RINA


Vesko Šutović, uspešan biznismen koji već decenijama živi i radi u SAD-u, odlučio je da ponudi privlačan posao porodici koja želi da radi na njegovom imanju u Gornjim selima, na sedam kilometara udaljenosti od centra grada Bijelog Polja. Ova ponuda uključuje mesečnu platu od 700 evra, kao i mogućnost sigurnog otkupa svih poljoprivrednih proizvoda, budući da Šutović namerava uskoro da otvori hotel u svom rodnom mestu.

Podsticaj za revitalizaciju dedovine

Šutović je izrazio želju da dedovina ne bude zapuštena, te je spreman da porodici koja se prihvati posla kupi stoku, bilo da se radi o deset krava ili čak 100 ovaca i koza. Sve što bi bilo proizvedeno na imanju, poput mleka, sira, te teladi i jagnjadi, biće prihod porodice. Osim toga, porodica će imati na raspolaganju kuću sa četiri spavaće sobe i svu neophodnu mehanizaciju za rad na imanju.

– Čitav prihod od prodaje mleka, sira, teladi, jagnjadi, išao bi porodici. Na imanju imamo svu neophodnu mehanizaciju, a za sve što im treba ja sam im na raspolaganju. Voleo bih da dođe porodica s decom. S ovom ponudom sam upoznao i ministra poljoprivrede Crne Gore i verujem da će se naći porodica koja bi ozbiljno shvatila moju ponudu i ozbiljno se prihvatila posla – kaže Šutović za "Mondo":


Uslovi i potrebne preporuke

Kao što je istakao u razgovoru za "Mondo", Šutović ističe da je neophodno da porodica koja se prihvati ovog posla bude poštena i da nema nikakvih problema sa zakonom. Takođe, kandidati će biti pažljivo proveravani, a za njih treba da postoje preporuke. Ova inicijativa je već privukla pažnju Ministarstva poljoprivrede Crne Gore, koje će zainteresovanim porodicama pružiti dodatne informacije.

Šutovićev put od Amerike do Crne Gore

Vesko Šutović je vlasnik nekoliko kompanija u Sjedinjenim Američkim Državama i poseduje imanje od 50 hektara u blizini Bijelog Polja, na kojem se trenutno vrši izgradnja hotela. Njegova želja da revitalizuje dedovinu i pruži priliku porodici da radi na imanju sa svim potrebnim resursima, ukazuje na njegovu posvećenost razvoju ovog dela Crne Gore.

Za sve zainteresovane porodice sa decom, ova ponuda predstavlja jedinstvenu priliku da se uključe u poljoprivrednu proizvodnju uz podršku iskusnog preduzetnika poput Veska Šutovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading